Schorsingsvoorstel Wesley bevestigd door Geschillencommissie

Wesley houdt Scholz af (Club Brugge - Standard)

07 augustus 2018 18:05 - Wesley Moraes pakte zondag een rode kaart in Moeskroen na een elleboogstoot waardoor Club al vroeg in de match met zijn tienen verder moest. Uiteindelijk won Blauw-zwart toch nog met 0-1 dankzij een doelpunt van Dion Cools na de pauze. 

Omdat Christophe Diedhiou van Moeskroen ook 4 speeldagen ontving voor zijn slag aan Indy Boonen in de match tegen KV Oostende was geweten dat Wesley zich aan minstens evenveel schorsingsdagen mocht verwachten: 6 matchen en een boete van 6000 euro.

Bovendien kreeg de aanvaller van Club in het verleden al eens rood voor dezelfde sanctie, waardoor de straf hoger zou kunnen uitvallen en dat gebeurde dan ook.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.