Schrik bij tegenstanders zit er goed in: “Club Brugge is een machine”

Francky Dury (Zulte Waregem)

31 augustus 2018 10:24 - Club Brugge staat vrijdagavond om 20u30 voor zijn zesde competitiewedstrijd dit seizoen. Met puntenwinst op het veld van Zulte Waregem wordt het alleen leider, met dank aan de zege in de topper tegen Anderlecht vorige week. En de schrik zit er alvast goed in aan de Gaverbeek.

“We verloren op Cercle en van Oostende. Als je zulke matchen niet kan winnen en Club Brugge komt dan op bezoek, dan houd ik rekening met een 0 op 9, ja”, stelt Francky Dury immers in Het Nieuwsblad.

“Club is een goede ploeg. Een machine zelfs. Ondanks de titel hebben ze tien nieuwe spelers gehaald en zijn ze zelfs nog sterker dan vorig jaar. Kunnen we van hen ­winnen? Ja, maar enkel en alleen als we zelf honderd procent zijn en Club Brugge dat niet is. Anders wordt het een moeilijk verhaal.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.