UEFA schuift speler naar voren bij Club: “Aandacht van Europese top”

Fans van Club (Club Brugge - KRC Genk)

30 augustus 2018 17:49 - Bijna is het zo ver, de loting van de Champions League. Club Brugge is één van de 32 clubs die in de pot zullen gaan voor de groepsfase van het kampioenenbal.

Op de officiële website van de UEFA wordt één speler naar voren geschoven. “De Braziliaanse youngster Wesley trekt momenteel de aandacht van de Europese top.”

Ook coach Ivan Leko krijgt lof. “Club Brugge heeft het vertrek van Michel Preud’homme moeiteloos opgevangen en de Kroatische coach Ivan Leko heeft Club meteen weer een titel bezorgd.”

Ook staat er te lezen dat Club Brugge een mengeling is. “De ploeg van Ivan Leko is een mengeling van oudere spelers met nieuwkomers”, aldus de UEFA. Om 18u staat de loting voor de Champions League op het programma. Hieronder LIVE te volgen.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.