Vandenbempt: “Deze 2 Bruggelingen moeten zich vragen stellen”

Peter Vandenbempt (analist) (2)

15 augustus 2018 12:02 - Club Brugge won vrijdagavond met 3-0 tegen KV Kortrijk, maar een type elftal staat nog altijd niet tussen de lijnen. Tegen de start van de Champions League zou de ploeg hier en daar nog een upgrade kunnen gebruiken. 

Zo is uitblinker Nakamba nog altijd buiten strijd en neemt Mats Rits zijn plek momenteel in. “Hij levert een volwassen prestatie. Goed positioneel, in de recuperatie en aan de bal, een waardige vervanger voor Nakamba. Maar tegelijk: wat met Rits wanneer de onbetwiste titularis terug is?”, aldus Peter Vandenbempt in Sport/Voetbalmagazine.

“Schrijvers maakte een mooie goal, maar was zeker voor de rust aan de bal niet goed. Met het profiel van Schrijvers in de spits was het voor Vanaken ook zoeken naar ruimte, meer dan in de vorige twee wedstrijden. Jammer genoeg moeten Rits en Schrijvers zich vragen stellen als eventuele vervangers beschikbaar worden.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.