Verhaeghe deelt steekje uit aan Cercle na CL-loting: “We spelen vier stadsderby’s”

Bart Verhaeghe (Club Brugge - Charleroi)

31 augustus 2018 10:01 - Club Brugge kreeg gisteren zijn programma voor de Champions League dit seizoen en met Atletico Madrid, Borussia Dortmund en AS Monaco werd het ingedeeld in een zware maar aantrekkelijke poule. Dat vindt ook Bart Verhaeghe.

“Atlético Madrid is de winnaar van de Europese Supercup – wie dáár niet voor warm loopt… Borussia Dortmund is pure nostalgie. Ik stond als student destijds achter het doel tijdens die memorabele avond in Olympia tegen Borussia in ’87”, haalt de voorzitter herinneringen op in Het Laatste Nieuws.

“En tegen Monaco spelen, wordt dan weer een stadsderby (Cercle Brugge is een satellietclub van Monaco, red.). We kunnen verdorie viér stadsderby’s spelen, dit seizoen – mocht Club play-off 1 halen…”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , ,

Comments are closed.