Verhaeghe heeft één grote frustratie na zeven jaar Club: “Op dat vlak staan we gewoon stil”

Bart Verhaeghe speech

31 augustus 2018 10:40 - Bart Verhaeghe is ondertussen al zeven jaar voorzitter van Club Brugge en na een moeilijke start is hij erin geslaagd de prijzenkast van Blauw-Zwart aardig aan te vullen met twee landstitels en één beker. Maar desondanks blijft hij met één grote frustratie zitten.

“Dat ik nog geen deftige plaats heb om mijn fans onder te brengen, frustreert mij”, zegt hij in Het Laatste Nieuws. “Ik kijk rond mij in Vlaanderen en ik zie dat niets mogelijk is. In andere landen gaat men in rotvaart vooruit – Atlético Madrid kan één van de mooiste stadions in de wereld bouwen, Dortmund voetbalt in een hypermoderne arena…”

“Op dat vlak staan wij gewoon stil in Vlaanderen. Da’s nu een dossier, zie, waar wij in die zeven jaar weinig of geen beweging in hebben gekregen.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.