(VIDEO) – Precies 16 jaar geleden: Club na strafschoppen voorbij Shakhtar naar CL

Dany Verlinden (Club Brugge)

29 augustus 2018 14:51 - Dag op dag 16 jaar geleden plaatste Club Brugge zich voor de groepsfase van de Champions League door in de laatste voorronde Shakhtar Donetsk na strafschoppen uit te schakelen. Na de verlengingen stond 1-1 op het bord, net als in de heenmatch. 

Het was een heroïsche wedstrijd die voor altijd in het collectieve geheugen van de Club-fan zal blijven zitten met een geweldige vrijschop van Nastja Ceh en Dany Verlinden als held in de strafschoppenreeks.

In de groepsfase van de Champions League volgden FC Barcelona, Lokomotiv Moskou en Galatasaray.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , ,

Comments are closed.