Voormalig target van Club tekent plots bij Lokeren

Vormer - Vossen - Limbombe (Club Brugge - Sint-Truiden)

09 augustus 2018 15:29 - Om het vertrek van Abdoulay Diaby en Wesley Moraes op te vangen, circuleerden verschillende namen. Wesley kondigde ondertussen aan te blijven, maar zal door een schorsing toch een maand buitenspel staan. 

Eén van de namen die viel om de vacature van spits in te vullen bij Club was Djordje Jovanovic. De 19-jarige aanvaller van Partizan Belgrado kwam echter nooit helemaal concreet in beeld en tekende vandaag plots een contract bij Lokeren. Hij kreeg een verbintenis van één seizoen met een jaar optie. Dat maakten de Oost-Vlamingen zelf bekend.

Lokeren begon het seizoen met twee nederlagen op rij: 0-4 tegen Genk op de eerste speeldag en vorige zaterdag met 3-2 bij Cercle Brugge. In het Jan Breydelstadion werd een 2-0 achterstand ongedaan gemaakt, maar gingen de Waaslanders in de extra tijd toch nog pijnlijk onderuit. Met de Servische jeugdinternational hopen ze meer slagkracht voorin te hebben.

 

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.