Vormer mag zich opmaken voor nieuwe selectie voor Oranje

Denswil - Refaelov - Dennis - Vormer - Vanaken - Cools

22 augustus 2018 12:11 - Ruud Vormer zag zijn ijzersterke seizoen in mei beloond worden met een eerste selectie voor het Nederlands elftal. De aanvoerder maakte op 30-jarige leeftijd tegen Slowakije zijn debuut in Oranje en maakte daarbij meteen een goede indruk. En daarvoor wordt hij door bondscoach Ronald Koeman nu ook beloond.

Vormer werd immers opnieuw opgenomen in de voorselectie van Oranje voor de interlands tegen Peru en Frankrijk in september. De Gouden Schoen is één van de 34 namen die door Koeman geselecteerd werd. Het is wel nog even afwachten of Vormer ook in de definitieve selectie zal zitten, want de concurrentie op het middenveld is groot. Zo zal Vormer moeten strijden met onder meer debutant Frenkie de Jong (Ajax) en Wesley Sneijder, die zijn laatste interland zal spelen.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.