Waarschuwing voor CL: “Tegen die clubs kunnen ze niets doen”

Champions League

30 augustus 2018 16:56 - Club Brugge is als enige Belgische club geplaatst voor de groepsfase van de Champions League. De landskampioen zit in pot 4 en vanavond zullen de groepen geloot worden. Blauw-Zwart wil een nieuwe 0 op 18 absoluut vermijden.

Analist Gilles De Bilde waarschuwt Club Brugge alvast. “Real, Barcelona en Juventus zijn nog sterker dan de anderen. Dat is ook gebleken de laatste jaren. Tegen die drie clubs valt niets te beginnen. Meer nog, je riskeert een pak slaag. Real is misschien een droomaffiche, maar sportief is het horror”, vertelt De Bilde aan Het Laatste Nieuws.

In pot 4 is het echter heel moeilijk om een haalbare groep te loten. “Lokomotiv is de meest ‘haalbare’ tegenstander, maar dat is dan weer niet aantrekkelijk. Uit Pot 2 wil je sowieso Shakhtar vermijden. Héél moeilijk en allesbehalve aantrekkelijk. Uit Pot 3 wil je niet tegen clubs als Schalke 04 uitkomen. Daar denk je een kans tegen te maken, terwijl die héél sterk zijn”, aldus De Bilde.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.