Worden goudhaantjes slachtoffer van ambities? “Druk is heel hoog”

14 augustus 2018 23:11 - Brandon Baiye en Loïs Openda zijn twee jonge debutanten in de A-kern van Club Brugge. Allebei kregen ze al speelminuten van trainer Ivan Leko, die duidelijk in hen gelooft. 

Baiye (17) deed tegen Eupen al een halfuur mee en Openda (18) mocht afgelopen vrijdag tegen KV Kortrijk een tiental minuutjes invallen. “Nu moeten ze wel bevestigen. Zo’n debuut is leuk voor hen en voor de fans, maar nu moeten ze de energie en de drive vasthouden”, aldus Pascal De Maesschalck, hoofd jeugdopleidingen, in Het Laatste Nieuws.

“We hebben altijd in hen geloofd, maar dat is geen garantie dat ze zullen doorbreken. De eisen zijn heel hoog: Club wil opnieuw kampioen worden en dat zal de komende vijf jaar en daarna niet anders zijn.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.