Zware kritiek voor Limbombe: “Willen lopen voor ze kunnen gaan”

Anthony Limbombe (Club Brugge - Sint-Truiden)

15 augustus 2018 11:08 - Anthony Limbombe kon naar de Premier League, maar omdat zijn looneisen te hoog waren, zal hij waarschijnlijk kiezen voor FC Nantes in de Ligue 1. Die ploeg wil wel minder transfergeld op tafel leggen dan de Engelsen. 

Iemand die wel naar de Premier League verhuist, is Leander Dendoncker. “De keuze van de armoede lijkt het wel, maar is Wolverhampton dat wel? Dendoncker kan ook op dat niveau naar zijn mogelijkheden peilen. Een tussenstap om eventueel hogerop te geraken”, zegt hoofdredacteur Jacques Sys van Sport/Voetbalmagazine.

“Te veel voetballers willen lopen voor ze kunnen gaan. Vele dromen waren en zijn er tijdens deze transferperiode, maar door zelfoverschatting draaiden ze vaak uit op desillusies.”

“Anthony Limbombe lonkte naar de Premier League maar moet allicht tevreden zijn met FC Nantes. Bij Club Brugge zal Limbombe amper gemist worden. Zijn vervanger, Arnaut Danjuma Groeneveld, kan in deze competitie uitgroeien tot een sensatie.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.