“Anderlecht, Standard en AA Gent kijken met afgunst naar het parcours van Club”

Denswil - Refaelov - Dennis - Vormer - Vanaken - Cools

24 september 2018 09:13 - Club Brugge verstevigde zondag zijn leidersplaats nog wat door AA Gent in eigen stadion met 0-4 te vernederen. Het deed dat bovendien met vier schitterende doelpunten, telkens na knap uitgespeelde aanvallen.

Het Laatste Nieuws kan zijn lof niet op. “Te veel schoonheid om er slechts één goal uit te pikken. Het zette Clubs bravourestuk alleen maar kracht bij. Aan wat een seizoen zijn ze daar bezig, in Brugge. 22 op 24, met onderweg het ene statement (en/of doelpuntenfestival) na het andere. Aan de Supercupwinst tegen Standard – met de Blijde Intrede van Danjuma – werd nog niet al te veel waarde gehecht, maar sindsdien zette Club orde op zaken tegen Anderlecht, kleineerde het Zulte Waregem en vernederde het nu ook AA Gent. Na een Europese week dan nog. Waar (of wie) stopt deze tgv?”, vraagt de krant zich af.

“Wat moeten Anderlecht, AA Gent en Standard dezer dagen niet denken? Met afgunst kijken ze naar het parcours van Club. Quasi foutloos na acht speeldagen – zonder die misstap van Letica in Antwerp telde blauw-zwart 24 op 24 – en toch geen spoor van hoogmoed.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

Comments are closed.