Anthuenis is onder de indruk: “Een belangrijke troef voor Club”

Aimé Anthuenis (analist)

03 september 2018 20:31 - Club Brugge is na afgelopen speeldag de leider in de Belgische Jupiler Pro League. Zulte Waregem werd zonder problemen met 5-2 opzij gezet.

Ook ex-bondscoach Aimé Anthuenis is onder de indruk. “Net na de rust stond het al 0-4, dit was dus nooit een echte wedstrijd. Het toont aan hoe sterk Club momenteel is”, vertelt Anthuenis tegenover De Zondag.

Vooral het behouden van spits Wesley is een gouden zaak voor Club. “Het freewheelt van de ene overwinning naar de andere. Dat Wesley niet getransfereerd werd, is een belangrijke troef voor blauw-zwart”, aldus Anthuenis.

Vandaag werd overigens bekend gemaakt dat de Braziliaanse aanvaller zijn contract bij Blauw-Zwart tot 2023 heeft verlengd.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.