Axel Witsel: “Dat heb ik onthouden van Club Brugge”

17 september 2018 19:00 - Axel Witsel sprak aan de vooravond van Club Brugge-Borussia Dortmund tijdens de officiële persconferentie. De Rode Duivel toonde veel respect voor de Belgische landskampioen. 

“Ik heb al veel tegen Brugge gespeeld, maar morgen wordt het toch wat anders. We hebben een goed team, maar ook een goede tegenstander. We zullen alles moeten geven om te winnen”, lezen we op het officiële Twitteraccount van Club. “Ik herinner me dat Club goede supporters heeft. Ik hoop morgen op een goede sfeer in het stadion.”

Trainer Favre heeft dezelfde mening: “Club is de landskampioen van een goeie competitie. Ze zijn ervaren, we kennen ze goed. We zullen compact moeten spelen, goed moeten verdedigen en ook slim zijn in de opbouw, want Club countert snel. Ze kunnen ook het spel maken als het moet, in hoog tempo, maar ook geduldig.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.