Beloften Club Brugge beginnen met knap gelijkspel aan Youth League

18 september 2018 18:04 - Op de échte Champions League is het nog wachten tot 21u, maar deze namiddag gaven de beloften van Club Brugge in Deinze alvast een voorsmaakje. Zij speelden er immers hun openingswedstrijd in de UEFA Youth League en net als de A-kern namen zij het daarin op tegen Borussia Dortmund.

Net zoals het eerste elftal stuurde Rik De Mil zijn troepen in een 3-5-2 de wei in, met middenvelder Brandon Baiye als enige A-kernspeler tussen de lijnen. Hij zag hoe Dortmund halfweg de eerste helft op voorsprong kwam na een doelpunt van Aydinel. Die 0-1-stand stond ook bij het rustsignaal op het bord.

Club kwam echter veel sterker uit de kleedkamer en werd daar ook voor beloond. Twee minuten nadat De Cuyper de 0-2 nog van de lijn wegveegde, kopte Ngonge aan de overkant de gelijkmaker binnen. Club ging nog op zoek naar de winnende treffer, maar Ugur en Ngonge konden de Duitse doelman geen tweede keer verslaan. Club pakt zo een punt en mag daar best trots op zijn.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.