Bij Dortmund denken ze dat dit de opstellingen kunnen zijn

Club-mascotte viert overwinning

17 september 2018 20:12 - Het is spannend toeleven naar morgen als Club Brugge zijn nieuwe campagne in de Champions League opent met een thuiswedstrijd tegen Borussia Dortmund. Op het officiële Twitter-account van de Duitse traditieclub durven ze zelfs al uitpakken met de mogelijke opstellingen. 

De Duitsers zijn precies wel niet zo goed op de hoogte van Club, want Rezaei is geblesseerd. Mechele speelt normaal altijd centraal en ook de posities van Vormer en Rits lijken niet helemaal te kloppen. Net zoals bij Danjuma en Diatta (wisselen van kant met elkaar).

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.