Birger Verstraete zet Club op scherp voor zondag

Ivan Leko geeft aanwijzingen (Club Brugge - Gent)

21 september 2018 14:31 - Club Brugge speelt zondagmiddag om 14u30 de ‘Slag om Vlaanderen’ in de Ghelamco Arena tegen AA Gent. Bij de Buffalo’s kijken ze uit naar de clash met de aartsrivaal. 

Kersvers Rode Duivel Birger Verstraete, ex-Club, maakt zich sterk dat Gent zich zal herpakken na de voorbije mindere weken. “Met alle respect, maar als je thuis van Sint-Truiden verliest, dan moet je de volgende match uit een ander vaatje tappen. Tegen Club of niet, je zal zondag sowieso een ander Gent zien dan vorige week”, vertelde hij op de persconferentie vrijdagmiddag.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.