Bizar: VRT-journaliste moet zich excuseren na item over Club Brugge

Ruud Vormer fronst de wenkbrauwen (Club Brugge - KRC Genk)

18 september 2018 09:45 - Club Brugge opent vanavond zijn campagne in de Champions League met een thuiswedstrijd tegen Borussia Dortmund en daar wordt uiteraard uitgebreid aandacht aan besteed in de media. Maar een journaliste van de VRT moest zich verontschuldigen na een item over Club om een wel heel flauwe reden.

Nieuwsanker Fatma Taspinar kondigde in het laatavondjournaal een item aan over Club en daarbij had ze toevallig een blauw kleedje aan. Blijkbaar zijn er mensen die daar aanstoot aan genomen hebben, want op Twitter bood ze achteraf haar verontschuldigingen aan.

“Met deze tweet wil ik mij distantiëren van de zweem van partijdigheid die ik mogelijk heb uitgestraald door mijn klederdracht vanavond. Ik was mij er niet bewust van dat dit gevoelig kon liggen bij niet-Club fans. Excuses aan iedereen die ik heb gekwetst”, schreef ze.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.