Boskamp lovend voor Bruggeling: “Hij is daar het mannetje”

Johan Boskamp (analist)

15 september 2018 15:12 - Club Brugge had deze week behoorlijk wat nieuws te melden. Er was de voorstelling van het nieuwe trainingscomplex waar Blauw-Zwart volgend seizoen zijn intrek neemt, maar vooral de contractverlenging van Hans Vanaken. Hij tekende bij tot 2023.

“Hij heeft er keihard voor gewerkt, laat het zien en wordt nu beloond”, vindt Johan Boskamp in Het Belang van Limburg.  “Maar daardoor sluit je een buitenlandse transfer ook weer niet uit hoor. Als morgen een grote buitenlandse club met een zak geld komt, is hij weg.”

Boskamp hoopt wel dat Vanaken nog lang bij Club blijft. “Van mij mag Vanaken in Brugge blijven. Het is toch heerlijk om daar het mannetje te zijn. Zijn debuut bij de nationale ploeg was goed. Meteen dat balletje een of twee keer raken. Ik erger me aan de mensen die dan zeggen dat hij traag is. Onzin! Kijk eens hoe hij voetbalt. Hij ziet alles snel en heeft maar weinig baltoetsen nodig.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.