Boskamp waarschuwt Vanaken: “Zal moeilijk worden bij de Rode Duivels te blijven”

Hans Vanaken interview (Club Brugge - KRC Genk)

01 september 2018 09:44 - Hans Vanaken kreeg vrijdag een bijzonder mooie beloning voor zijn sterke prestaties van het voorbije jaar, want hij werd opgeroepen voor de Rode Duivels voor de interlands tegen Schotland en IJsland. De eerste selectie van de middenvelder is verdiend, vindt Johan Boskamp.

“Hans Vanaken zijn geluk is dat Kevin De Bruyne geblesseerd is en Radja Nainggolan niet meer komt. Hij zat er al kort tegenaan en heeft nu de mogelijkheid om te laten zien dat hij erbij hoort”, vindt de analist in Het Belang van Limburg. “Hij heeft keihard gewerkt na een mindere periode. Bij Lokeren was Hans echt ontzettend sterk, maar bij Club Brugge had hij het in het begin lastig. Pas onder Leko is zijn ster weer gaan schitteren. Dat voetbal past beter bij hem en hij doet het nu fantastisch.”

Maar Boskamp heeft ook een waarschuwing voor Vanaken. “Al wordt het voor Vanaken moeilijk om erbij te blijven als iedereen weer fit is. Hetzelfde kan eigenlijk van alle middenvelders gezegd. De concurrentie is moordend op dit moment. Zeker nu Fellaini en Dembélé toch doorgaan.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.