Cercle-coach Guyot geeft toe: “De beste heeft gewonnen”

Sfeerbeelden Club Brugge - Anderlecht (5-0)

30 september 2018 20:01 - Club Brugge heeft de Brugse derby met 4-0 van Cercle gewonnen. Na afloop kon coach Laurent Guyot niet anders dan zijn meerdere te erkennen in Blauw-Zwart.

“De beste heeft gewonnen, al vond ik dat er vooral in aanvallend opzicht meer in zat voor ons. Mijn spelers hebben alles gegeven, maar onze foutjes worden telkens afgestraft. Zo gaat dat tegen grote ploegen”, wordt de coach geciteerd door Sporza.

“Wij zitten nog in een leerproces, want onze spelers hebben weinig ervaring op het hoogste niveau. Dit is eigenlijk een competitie met twee snelheden: de toppers die ruim voorop staan, en dan de ploegen die strijden om in 1A te blijven”, aldus Guyot.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.