Cercle-voorzitter geïrriteerd : “Wij betalen veel aan Club”

Supporters van Blauw-Zwart (Club Brugge - KRC Genk)

28 september 2018 15:57 - Club Brugge en Cercle Brugge nemen het komende speeldag tegen elkaar op. Voorzitter Frans Schotte vindt het niet kunnen dat de supporters van Blauw-Zwart verwijten dat Cercle niet veel zou betalen voor het Jan Breydelstadion.

Schotte legt de relaties met Club Brugge uit aan Het Laatste Nieuws. “Hoe de relaties met Club Brugge zijn? Onze gedelegeerd bestuurder Vadim Vasilyev had een hoffelijk gesprek met Bart Verhaeghe. We hebben afspraken met Club Brugge.”

“Ik lees in sommige media dat wij geen cent zouden besteden aan infrastructuur en terreinen, waaronder het hoofdveld, hoewel wij hiervoor wel enkele honderdduizenden euros per jaar rechtstreeks aan Club Brugge betalen voor dit onderhoud.”

“Wij helpen ook mee aan het opfleuren van de bestaande faciliteiten in het stadion. Er werden recentelijk nog een aantal zaken gezamenlijk gerealiseerd waarin 50 procent van de kosten door elke partij werd gedragen. Er zijn dus wel degelijk afspraken gemaakt.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.