Cercle-voorzitter gooit olie op het vuur voor derby

Bart Verhaeghe (Club Brugge - Anderlecht)

28 september 2018 11:34 - Club Brugge speelt komende speeldag de derby tegen Cercle Brugge. Beide clubs hebben uiteraard een historie, en Cercle-voorzitter Frans Schotte gooit een beetje olie op het vuur voor de wedstrijd.

De preses van Cercle laat zich uit over de relatie met Bart Verhaeghe. “Hoe de relatie tussen Club-voorzitter Bart Verhaeghe en mezelf is? Goed, zeker? We hebben elkaar al minstens een jaar niet meer gesproken”, zo vertelt hij in Het Laatste Nieuws.

Verhaeghe liet eerder al weten dat Club dit seizoen vier derby’s speelt, doelend op het feit dat AS Monaco samenwerkt met Cercle. “Jammer dat mijn Club-confrater toen meeging in het spottende populisme.”

“Niemand heeft het over Leicester B of Reading B als OH Leuven of SV Roeselare bedoeld worden, terwijl Cercle voor zowat iedereen Monaco B blijkt te zijn. Maar ach, daar zijn we zelfs een beetje fier

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.