Ceulemans geeft zijn mening over contractverlenging Vanaken

Jan Ceulemans (Club Brugge)

13 september 2018 20:30 - Club Brugge pakte woensdagavond uit met uitstekend nieuws. Op de spelersvoorstelling verlengde Hans Vanaken immers zijn contract tot 2023. Club weet zo misschien wel zijn grootste smaakmaker langer vast te leggen.

Jan Ceulemans hoopt dat Vanaken oude tijden wat zal doen herleven. “De trend van vroeger zet zich een beetje verder in deze generatie. Als ik naar mezelf en anderen kijk, zoals Franky Van der Elst en Gert Verheyen. Wij speelden vele jaren bij Club. Dat is in het hedendaagse voetbal niet altijd gemakkelijk”, vertelt hij aan Voetbalkrant.

Al blijft een transfer ook een optie. “Het is belangrijk om een volgende transfer goed te overwegen.  Sommige spelers kiezen voor het geld, en zitten er niet mee in om wat minder te spelen. Vanaken zit nu prima bij Club en zal ongetwijfeld meer verdienen. Ik denk dat hij en zijn entourage nuchter genoeg zijn om daarin de juiste beslissing te nemen.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.