Chatelle duidt beste zomertransfer aan: ‘Uitstekende zaak voor Club’

Tifo RFCB (Club Brugge - KRC Genk)

04 september 2018 13:33 - De transfermarkt in België is afgesloten. Veel clubs in de Jupiler Pro League hebben zich ingespannen om zijn selectie te versterken. Thomas Chatelle vindt dat Club Brugge de beste zomertransfer heeft gerealiseerd.

“Ik heb voor Rezaei gekozen, want hij is volgens mij de beste aankoop die Club Brugge gerealiseerd heeft. Het is een jongen die zich zeer snel aanpast, dat hebben we bij Charleroi gezien. Hij is ook zeer intelligent. Bovendien is het iemand die altijd zijn steentje bijdraagt, zelfs al hij niet in vorm zit”, laat Chatelle weten in La Tribune.

De transfersom van vijf miljoen euro is de hoogste ooit tussen twee Belgische clubs. “Vergelijk die prijs met bijvoorbeeld Santini, die kostte zo’n 3 miljoen euro en is toch al een pak ouder. Als je het vergelijkt met andere aanvallers, of zelfs verdedigers, die voor dezelfde som zijn getransfereerd, is dit een superprijs”, aldus Chatelle.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.