Cijfers ticketverkoop voor de Champions League bekend

Champions League

11 september 2018 10:33 - Landskampioen Club Brugge speelt komend seizoen in de groepsfase van de Champions League. Daarin neemt Blauw-Zwart het op tegen Borussia Dortmund, Atlético Madrid en AS Monaco.

Maandag startte Club Brugge de vrije verkoop van zijn abonnementen voor het kampioenenbal. Aan de vaste abonnees waren er zo’n 18.000 tickets verkocht. ‘Afhankelijk van het aantal abonnementen dat nog wordt verkocht, kunnen er nog aparte tickets vrij­komen voor de thuismatchen tegen Dortmund, ­Monaco en Atlético ­Madrid’, zo meldt Het Nieuwsblad.

‘Voor de eerste uitmatch, op Atlético ­Madrid op woensdag 3 oktober, kreeg Club ongeveer 3.400 tickets beschikbaar in het Estadio Wanda Metropolitano. Club verwacht die allemaal aan de man te kunnen brengen’, aldus HNB. Ivan Leko en zijn manschappen hopen alvast hoge ogen te gooien op het grootste Europese clubtornooi.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.