CL-tegenstander is er niet gerust op: “Zelfs moeilijk tegen Club Brugge!”

Champions League

05 september 2018 23:24 - Club Brugge neemt het in de Champions League op tegen Borussia Dortmund, Atlético Madrid en AS Monaco. Bij die laatste club zijn ze er niet zo gerust op.

Voormalig Frans international Rio Mavuba ziet een moeilijke groep voor het Franse Monaco. “Het wordt niet evident. Het niveauverschil tussen de vertrekkers en nieuwkomers is erg groot bij Monaco. Het gaat moeilijk worden in de CL tegen Atlético en Dortmund. Zelfs tegen Club Brugge!”, liet de analist weten bij Télé Loisirs.

Ook Vadim Vasiliyev, één van de beleidsbepalers bij AS Monaco, wil Club Brugge absoluut niet onderschatten. “Atlético is favoriet en Dortmund is ook erg sterk. Maar we mogen Club Brugge zeker niet onderschatten. Ze zijn niet voor niets twee keer kampioen geworden in België op slechts drie seizoenen tijd”, laat Vasiliyev weten tegenover Made in Foot.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.