Clash tegen KAA Gent is voor Letica extra speciaal

23 september 2018 12:27 - Club Brugge neemt het zondag op tegen KAA Gent. Voor doelman Karlo Letica is de clash extra speciaal.

Letica is namelijk erg goed bevriend met landgenoot Lovre Kalinic, de doelman van de Buffalo’s. “We zien elkaar minstens één keer per week”, vertelt Letica tegenover Het Nieuwsblad. “De ene keer komt Lovre naar Brugge, de andere keer ga ik naar Gent. Ik heb een vriendin in Kroatië, maar ze komt pas na de match tegen Gent naar België.”

“We waren toen met vijf jongens uit België: wij twee, Mitrovic (Club), Santini en Milic (beiden Anderlecht, nvdr.). Ze lachten met ons: ‘Ah, de Belgische jongens zijn er!'”, aldus Kalinic.

“Maar er wordt niet over de Belgische competitie gepraat. Iedereen is gefocust op de nationale ploeg. Het is een mooie zaak dat zoveel Kroatische internationals uit België komen”, besluiten beide keepers in koor.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.