Clement schuift druk weg: “Zie naar inspanningen van Club en RSCA”

Philippe Clement (Club Brugge - KRC Genk)

03 september 2018 20:45 - Philippe Clement en KRC Genk zijn goed aan het seizoen begonnen en velen zien de Limburgers als één van de titelfavorieten. Toch schuift Clement de druk naar landskampioen Club Brugge en andere clubs.

Vooral de transfers die de overige titelkandidaten, waaronder Blauw-Zwart, hebben gedaan, ziet Clement als een reden om de druk elders te leggen. “Heb je gezien welke inspanningen Club Brugge, Anderlecht en Standard hebben gedaan op de transfermarkt?”

“Het wordt niet makkelijk om daar met het vijfde budget op het eind van de rit tussen te geraken, al ben ik uiterst tevreden met de creatieve manier waarop we te werk gaan”, laat Clement weten aan het Belang van Limburg.

“Beter doen dan vorig seizoen, dat wordt het doel. Play-off 1 halen met een zo goed mogelijke uitgangspositie. De eerste plaats is nu inderdaad niet zo belangrijk, al sta ik liever op de eerste dan op de tweede plaats”, aldus Clement.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.