‘Club Brugge dreigt contract te ontbinden’

Vincent Mannaert (Club Brugge)

05 september 2018 07:58 - Club Brugge heeft de selectie voor de groepsronde van de Champions League vrijgegeven. De Kroaat Ivan Tomecak werd niet opgenomen in de selectie voor het kampioenenbal.

Het Laatste Nieuws komt nu met het nieuws naar buiten dat er voor de vleugelspeler geen plaats meer is bij Club Brugge. Tomecak kan zich niet doorzetten in de ploeg van coach Ivan Leko en Blauw-Zwart gaat binnenkort met de Kroaat rond de tafel zitten.

De kans zit er dus in dat het contract van Tomecak zal worden ontbonden. Het loon van de Kroaat is niet mals. Eerder speelde hij bij KV Mechelen vooraleer hij door Club Brugge werd weggeplukt. Nu is het nog afwachten of Tomecak binnenkort een vrije speler zal zijn.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.