Club Brugge heeft na Vormer een tweede speler in Oranje

Ruud Vormer geeft in zijn gekende stijl een interview na afloop van Club Brugge - Waasland-Beveren

26 september 2018 12:18 - Club Brugge is alweer ijzersterk aan het seizoen begonnen. In de competitie pakte het 22 op 24 en in de Champions League ging het maar net ten onder tegen Borussia Dortmund. Een aantal sterkhouders is alweer op dreef en dat gaat niet onopgemerkt voorbij.

Vandaag maakte bondscoach Ronald Koeman immers zijn voorselectie bekend voor de interlands van Nederland tegen Duitsland en België en daarin nam hij na Ruud Vormer een tweede speler van Blauw-Zwart op.

Arnaut Danjuma wordt beloond voor zijn uitstekende start bij Blauw-Zwart en is er voor de eerste keer bij op de voorlopige lijst van de grote jongens. De 21-jarige flankaanvaller was de voorbije maanden international bij de U21 van Nederland en kan ook voor Nigeria kiezen.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.