Club Brugge-icoon Ceulemans maakt opvallende carrièreswitch

Jan Ceulemans (Club Brugge)

05 september 2018 19:07 - Jan Ceulemans is een icoon van Club Brugge. De voormalige Rode Duivel gaat echter een opvallende carrièreswitch maken.

Ceulemans gaat in de politiek, met name voor N-VA in Westerlo. “Het klopt dat ik op kom voor N-VA. Een aantal maten hebben mij dat gevraagd. Ik heb er lang over nagedacht en ik zie dat wel zitten. Vroeger, toen ik bij Brugge zat, hebben ze mij dat ook al eens gevraagd, maar toen had ik daar geen tijd voor. Nu dus wel”, vertelt Ceulemans tegenover Het Laatste Nieuws.

Ceulemans staat pas op de voorlaatste plaats in de lijst, het is dus nog maar de vraag of hij effectief verkozen zal worden. “Aan een functie denk ik nog niet”, gaat de oud-aanvaller van Club Brugge verder. “Dat zal pas blijken na de verkiezingen. Deuren afgaan en aanbellen zal ik niet doen. Ik denk niet dat dat nodig is”, aldus Ceulemans.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.