Club Brugge is gewaarschuwd: “De titel is zeker mogelijk voor ons”

Supporters van Blauw-Zwart (Club Brugge - KRC Genk)

30 september 2018 10:16 - Landskampioen Club Brugge lijkt ook dit seizoen weer titelfavoriet te zijn. KRC Genk zet echter de achtervolging in.

Sterkhouder Leandro Trossard gelooft wel in de kansen van de Limburgers. “De titel is zeker mogelijk voor ons. Maar er is veel concurrentie. We moeten de play-offs beginnen met zo weinig mogelijk achterstand of zelfs een voorsprong”, vertelt de aanvaller tegenover La Dernière Heure.

“Afgelopen seizoen speelden we goede play-offs. Met minder achterstand kunnen we dit seizoen misschien hoger mikken.” KRC Genk had geen moeite met Zulte Waregem en staat vlak achter leider Club Brugge in het klassement.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.