“Club Brugge is maatstaf geworden in België”

Supporters van Blauw-Zwart (Club Brugge - KRC Genk)

03 september 2018 08:34 - Landskampioen Club Brugge trekt de lijn van afgelopen seizoen door en maakt weer indruk. De manschappen van Ivan Leko staan weer mee bovenin de Jupiler Pro League en de machine van Blauw-Zwart komt op stoom.

Ook analist Stef Wijnants is onder de indruk. “Anderlecht is het instituut van het Belgisch voetbal en Standard staat voor passie, maar Club Brugge is echt de maatstaf geworden. Het is een machine”, begint Wijnants tegenover Het Belang van Limburg.

“In hun eerst jaren waren Verhaeghe en Mannaert nog hemelbestormers. Spelers werden makkelijk geloosd, grote trainers werden gehaald en weer aan de kant gezet. Sinds de doortocht van Michel Preud’homme heeft dat plaatsgemaakt voor een soort van rust. Die eerste titel helpt – dat weet ik wel – maar in Brugge heerst nu een gigantische rust. Iets waar de meeste ploegen naar moeten streven”, aldus Wijnants.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

Comments are closed.