‘Club Brugge krijgt goed nieuws in dossier-Wesley’

Wesley houdt Scholz af (Club Brugge - Standard)

13 september 2018 11:12 - Al meer dan een maand hangt Wesley Moraes een mogelijke schorsing boven het hoofd. De spits pakte op 5 augustus rood in Moeskroen voor een slag, maar ondertussen heeft hij nog altijd geen straf gekregen. Na een heuse soap is het dossier nog altijd in behandeling.

De Braziliaan werd in beroep vrijgesproken, maar het Bondsparket ging in evocatie. Het kan dus nog altijd dat Wesley een zware schorsing krijgt, maar hoe dan ook zal die niet voor meteen zijn, weet Het Nieuwsblad.

De Evocatiecommissie komt immers pas volgende dinsdag samen en kan enkel oordelen of er procedurefouten gemaakt zijn. Is dat het geval, keert het dossier terug naar de Beroepscommissie. Volgens bronnen binnen de KBVB zal hun uitspraak zeker nóg een week extra op zich laten wachten. Dat betekent dat Wesley zeker nog beschikbaar zal zijn voor de topper op het veld van AA Gent, die op 23 september gespeeld wordt.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.