Club Brugge maakt B-lijst bekend: ook deze youngsters mogen dromen van CL-voetbal

Tifo RFCB (Club Brugge - KRC Genk)

18 september 2018 08:29 - Begin september moest Club Brugge al bij de UEFA zijn selectie voor de Champions League indienen. Maar naast de 25-koppige spelerslijst mogen clubs ook nog een B-lijst indienen, waarop tot 24 uur voor de wedstrijd jonge, zelf opgeleide spelers geplaatst mogen worden.

Ook die B-lijst werd nu op de website van de UEFA gepubliceerd. De drie youngsters in de A-kern die nog op de A-lijst ontbraken – Brent Gabriël, Brandon Baiye en Loïs Openda – zijn de bekendste namen die nog geregistreerd werden.

Daarnaast mogen ook nog een aantal beloften dromen van speelminuten in de Champions League. Ook Mathias De Wolf (rugnummer 86), Maxim De Cuyper (87), Samuel Asoma (88), Cyril Ngonge (89), Nick Shinton (90), Senne Lammens (91), Brendan Schoonbaert (92), Noah Fadiga (93), Charles De Ketelaere (94), Adnan Ugur (95), Terry Osei-Berkoe (97) en Louis Declerck (99) staan immers nog op de B-lijst.

De voltallige Champions League-lijst van Club Brugge

Doelmannen: Letica, Horvath, Gabriël, Shinton en Lammens
Verdedigers: Luan Peres, Poulain, Mitrovic, Cools, Denswil, Decarli, Mechele, Mata en Schoonbaert
Middenvelders: Amrabat, Diatta, Schrijvers, Nakamba, Vlietinck, Vanaken, Vormer, Rits, Danjuma, De Wolf, De Cuyper, Asoma, Fadiga, De Ketelaere, Ugur, Baiye en Declerck
Aanvallers: Wesley, Vossen, Rezaei, Dennis, Openda, Ngonge en Osei-Berkoe

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.