Club Brugge oogst grote lof: “Het beste wat ik in de laatste vijftien jaar heb gezien”

Leo Van Der Elst (Club Brugge)

20 september 2018 15:01 - Club Brugge begon zijn Champions League-campagne dan wel met een ontgoochelende nederlaag tegen Borussia Dortmund, Blauw-Zwart heeft wel indruk gemaakt door met veel lef en grinta op de mat te komen. Ook Leo Van der Elst was zeer tevreden over wat hij zag.

“In de eerste helft zag ik het beste Club Brugge dat ik de voorbije vijftien jaar in Europees verband heb gezien”, stelt hij zelfs bij Voetbalkrant. “Veel druk naar voren, tegen een gerenommeerde Europese tegenstander. Het was mooi om naar te kijken. Ik ken het huis en de coach een beetje, en had wel verwacht dat Club van plan was om iets te laten zien. Zo hebben we de ploeg onder Leko leren kennen. De 3-5-2-formatie met veel infiltrerende mensen kwam er goed uit.”

Helaas liep het toch weer fout. “Je weet dat je dat tempo geen 90 minuten kan volhouden, maar Club had de match nog steeds onder controle. Tot die verdomde minuut 85… Een serieuze domper. Dit team staat verder dan twee jaar geleden. Er is kwaliteit bijgekomen en de belangrijke spelers zijn twee jaar ouder. De verplaatsing naar Atlético Madrid is nu geen cadeau, maar waarom niet? Als je je kan meten met een club als Dortmund, ben je nergens kansloos.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.