Club Brugge schrijft geschiedenis na zege op KAA Gent

Vanaken en Wesley (Club Brugge - Standard)

23 september 2018 18:13 - Club Brugge heeft zondagmiddag met 0-4 gewonnen op het veld van KAA Gent. Blauw-Zwart heeft zo ook geschiedenis geschreven.

Club Brugge heeft de grootste overwinning ooit behaald in de Ghelamco Arena. Het was ook twintig jaar geleden dat Blauw-Zwart met vier doelpunten verschil kon winnen van de Buffalo’s. Op 24 oktober 1998 won Club ook met 0-4.

Net als Wesley Moraes, scoorde toen Tjorven De Brul een hattrick. Op 9 augustus 1997 won Club Brugge ook met 0-4. Toen zorgde Robert Spehar voor een hattrick. Op 26 december 2010 hield Club Brugge voor de laatste keer de nul op Gent.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.