Club Brugge-speler scoort voor Belgische Beloften

Sfeer bij Club Brugge op de laatste training voor de match tegen Genk

11 september 2018 20:09 - De Belgische Beloften hebben met 0-3 gewonnen van Hongarije. De nationale U21 hoopt zich te plaatsen voor het EK onder 21 jaar. Dion Cools en Siebe Schrijvers stonden in de basis.

De jonge Rode Duivels waren duidelijk een niveau hoger dan de jongens van Hongarije. Na twintig minuten spelen was het Landry Dimata die scoorde. Voor de rust hadden de Belgische Beloften nog kansen op de 0-2, maar die kwam er niet.

Na rust ging België op hetzelfde elan verder. Hongarije kwam echter ook een paar keer gevaarlijk opzetten. Twintig minuten voor tijd kregen de Rode Duivels een penalty toegekend. Die werd omgezet door Dimata, die zijn tweede van de avond scoorde.

Het slotakkoord was voor een speler van Club Brugge. Siebe Schrijvers scoorde de 0-3. België staat nu op 23 punten na negen wedstrijden. Zweden staat momenteel 0-1 achter tegen Turkije en daardoor heeft het drie punten minder dan de Rode Duivels.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

Comments are closed.