‘Club Brugge wilde nog ex-speler terughalen’

Ryan - Refaelov - Agu (Club Brugge - Anderlecht)

02 september 2018 21:19 - Club Brugge was deze zomer op tijd klaar met zijn transferhuiswerk en beleefde zo rustige laatste dagen deze mercato. Het moest nog het langst zoeken naar een doublure voor Marvelous Nakamba, maar vond die uiteindelijk in de persoon van Sofyan Amrabat.

Al dacht Club Brugge klaarblijkelijk ook nog aan een terugkeer van een ex-speler. Tegenover AOIFootball verklaart Mikel Agu immers dat Club bij hem gepolst heeft. De middenvelder van FC Porto koos uiteindelijk voor een uitleenbeurt aan Vitoria Setubal.

Het zou opvallend zijn als Club aan Agu gedacht heeft, want de eerste passage van de Nigeriaan op Jan Breydel was niet meteen voltreffer. Hij werd in het seizoen 2015/16 gehuurd van Porto. Club werd toen wel kampioen, maar Agu kwam slechts twee keer in actie.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.