‘Club Brugge wilde op het nippertje nog Benfica-speler halen’

Vincent Mannaert (Club Brugge)

10 september 2018 19:36 - Club Brugge heeft afgelopen transferperiode verschillende spelers ingelijfd. De laatste dagen was Blauw-Zwart nog actief met de komst van Kaveh Rezaei en Sofyan Amrabat.

Club Brugge wilde naar verluidt ook nog een speler van het Portugese Benfica FC binnenhalen. A Bola meldt dat Blauw-Zwart geïnteresseerd was in Chris Willock. Uiteindelijk bleef de aanvaller bij de Portugese topclub.

Club Brugge kende echter ook veel concurrentie voor de aanvaller. Zo stond Willock in de belangstelling van enkele Premier League-clubs. Naast Bournemouth, Huddersfield Town en Watford was ook Nederlands landskampioen PSV geïnteresseerd.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

Comments are closed.