“Club Brugge zal altijd een plekje in mijn hart hebben”

Tifo RFCB (Club Brugge - KRC Genk)

08 september 2018 16:07 - Het huwelijk tussen Lior Refaelov en Club Brugge is voorbij. De aanvallende middenvelder is vanaf nu te zien in het shirt van Antwerp. Toch zal de Israëliër Blauw-Zwart niet zomaar vergeten.

“Club zal altijd een plekje in mijn hart hebben”, vertelt Refaelov tegenover Het Nieuwsblad. “Ik heb bij die club al mijn doelen bereikt, heb er een groot deel van mijn leven gespendeerd en heb voor hen zelfs soms mijn lichaam vernietigd door toch te spelen wanneer ik er niet helemaal klaar voor was. Ook al was dat mijn eigen keuze.”

Refaelov heeft ook nog niet van iedereen afscheid genomen bij Club Brugge. “Ik heb nog niet van iedereen officieel afscheid genomen, maar als ik die mensen met wie dat moet gebeuren nog eens zie, zal dat er wel van komen”, aldus de middenvelder.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.