Club Brugge zal Wesley wellicht alsnog lange tijd moeten missen

Wesley Moraes blessure (Club Brugge - Standard)

27 september 2018 12:55 - Club Brugge heeft voor de tweede dag op rij een opdoffer gekregen. Nadat het woensdag op pijnlijke wijze sneuvelde in de beker tegen amateurclub KMSK Deinze, bracht nu ook de Evocatiecommissie van de voetbalbond slecht nieuws voor Blauw-Zwart.

Zij beslisten immers dat de spits opnieuw voor de Geschillencommissie Hoger Beroep moet verschijnen. Hij riskeert daardoor alsnog een schorsing voor zijn rode kaart tegen Moeskroen, op 5 augustus.

Wesley kreeg aanvankelijk een schorsing van zes speeldagen opgelegd, maar werd in beroep samen met drie andere spelers vrijgesproken. De Beroepscommissie oordeelde immers dat de indicatieve tabel die gebruikt werd om zijn straf te bepalen niet rechtsgeldig was. In evocatie werd die beslissing echter ongedaan gemaakt, waardoor hij nu dus alsnog gestraft zal worden.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.