Club doet prachtige actie straks tegen Lokeren!

Juichende Club-fans (Club Brugge - Standard)

14 september 2018 17:06 - Club speelt straks om 20u30 op de zevende speeldag in de Jupiler Pro League tegen Lokeren. In en rond het stadion zal een mooie actie gehouden worden. 

De actie loopt in samenwerking met Jupiler. Vanaf de stadionpoorten openen tot Club zijn eerste goal scoort, kunnen Club-fans in de bars in en rond het Jan Breydelstadion gratis Jupiler 0,0% krijgen! De 0,0% variant geldt als alternatief om op een verantwoorde manier naar het voetbal te gaan en toch van een pintje te genieten.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.