Club in slotminuut toch voorbij Lokeren

Jelle Vossen scoort (Club Brugge - Sint-Truiden)

14 september 2018 23:51 - Ondanks een heel moeilijke eerste helft heeft Club Brugge na de pauze toch nog een 0-1 achterstand kunnen omzetten in een 2-1 zege tegen Lokeren. Het kan hiermee met een goed gevoel toeleven naar de match tegen Dortmund van dinsdag in de Champions League. 

In de eerste helft had Club het erg moeilijk tegen Lokeren. Voormalig transferdoelwit Jovanovic was een echte kwelduivel voor de pauze.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.