‘Club kan woensdag in de beker opnieuw op twee belangrijke spelers rekenen’

Nakamba wijst (Club Brugge - Zulte Waregem)

24 september 2018 08:21 - Het zijn drukke weken voor Club Brugge, want woensdag staat er alweer een wedstrijd voor de deur. Dan wordt het bekeravontuur op gang getrapt met een uitwedstrijd tegen Deinze. Mogelijk komen daarin enkele nieuwe namen in actie.

Ivan Leko zal sowieso minstens één wijziging moeten doorvoeren aan zijn elftal, want Ruud Vormer is geschorst nadat hij vorig seizoen twee gele kaarten kreeg in het bekertoernooi. Volgens Het Nieuwsblad krijgen ook Arnaut Danjuma en Wesley mogelijk rust, waarbij Emmanuel Dennis en Lois Openda hun vervangers zouden worden.

Er is ook uitstekend nieuws, want volgens Het Laatste Nieuws maken normaliter ook Marvelous Nakamba en Clinton Mata woensdag hun comeback na langdurig blessureleed. Voor de twee spelers zou het hun eerste wedstrijd van het seizoen zijn.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.