Club veegt de vloer aan met Cercle en wint stadsderby ruim

Denswil - Refaelov - Dennis - Vormer - Vanaken - Cools

29 september 2018 22:29 - Voor wie er nog aan twijfelde: Club Brugge is de ploeg van ’t stad. Het zette de eerste stadsderby sinds 2015 makkelijk naar zijn hand en veegde Cercle met 4-0 van de mat. Club blijft zo ook leider in het klassement.

De eerste kans was nog voor Cercle, maar Bruno trapte die over. Club strafte dat vrijwel meteen af aan de overkant. Wesley haalde uit en zag zijn bal via Lambot in doel verdwijnen. Blauw-Zwart domineerde de partij volledig en besliste de match eigenlijk al vijf minuten voor rust. Met één simpele baltoets zette Hans Vanaken twee man in de wind en hij werkte ook koeltjes af.

Na rust ging Club vrolijk op zijn elan verder en al snel werd het 3-0. Schrijvers devieerde een voorzet van Vlietinck heerlijk via de verste paal binnen. Groeneveld testte nog even de kruising, maar daarna maakte Cercle er vooral een schoppartij van. Ivan Leko kon wel van de gelegenheid gebruikmaken om Nakamba en Mata hun seizoensdebuut te laten maken na lang blessureleed. Desondanks wist Club er nog 4-0 van te maken. Schrijvers kon een voorzet van de ingevallen Openda binnenduwen.

Scoreverloop:

1-0 (6′) Wesley
2-0 (39′) Vanaken
3-0 (53′) Schrijvers
4-0 (80′) Schrijvers

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Hoort Cercle thuis in eerste klasse?

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.