Columnist plaatst Wesley in indrukwekkend rijtje: “Zij zijn niet te verdedigen”

Wesley houdt Scholz af (Club Brugge - Standard)

24 september 2018 15:46 - Het is een bewogen zomer geweest voor Wesley Moraes. De Braziliaan werd lange tijd gelinkt aan een transfer, begon sterk aan het seizoen met twee goals op de eerste speeldag, maar pakte vervolgens rood tegen Moeskroen en verzeilde in een lange soap over zijn mogelijke schorsing. Met de intrede van de herfst stond hij echter weer op.

Met een hattrick op AA Gent bewees de jonge Braziliaan nog eens dat hij misschien wel de beste spits in de Jupiler Pro League is. Hugo Camps plaatst hem alvast in een indrukwekkend rijtje. “Wat vermag een coach tegen een hattrick van de bezoekende spits? Je kan zeggen dat de verdediging niet op orde was, maar dat is ze nooit als killers zich melden. Sommige spitsen (Messi, Ronaldo, Wesley) zijn niet te verdedigen”, schrijft hij in Het Laatste Nieuws.

Camps had ook nog iets anders te zeggen over de zege van Club in Gent. “Geen enkele coach van AA Gent had Club kunnen temmen. Met of zonder systeem.”

Is Wesley de beste spits van de Jupiler Pro Leauge?

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.