Commentator vreest 0 op 18: “Ik vrees dat dat afgestraft zal worden”

Champions League

18 september 2018 10:07 - Het is reikhalzend uitkijken naar wat Club Brugge de komende maanden vermag in de Champions League. Met Atletico Madrid, Borussia Dortmund en AS Monaco als tegenstanders was de loting alvast niet van de poes en niet iedereen is dan ook even optimistisch.

“Als je de tegenstanders bekijkt, dan moet je zeggen dat het 0 op 18 gaat worden”, vreest radiocommentator Tom Boudeweel bijvoorbeeld bij Sporza. “De budgetten van de opponenten zijn veel groter, hun spelers zijn beter… Als je de logica respecteert, dan heeft Club Brugge gewoon geen kans.”

Al zijn er ook redenen waarom Club mag hopen. “Maar er zijn in de geschiedenis van de Champions League al grote ploegen gesneuveld natuurlijk. En Monaco en Atletico Madrid staan nog niet vlotjes te voetballen. Misschien zit daar wel iets in. Al zal het thuis moeten gebeuren. Ik kan me niet voorstellen dat Club op Atletico gaat winnen.”

“En ik hoop alleszins dat Club iets aanvallender gaat spelen dan twee jaar geleden want dat was toch eigenlijk een miskleun. Het voetbal was niet goed, Club was te verdedigend ingesteld. Op de 0 spelen in de Champions League, dat kan een Belgische club niet, zeker dit Club Brugge niet. In de Belgische competitie is al gebleken dat Club iets te makkelijk een goal slikt. Ik vrees er een beetje voor dat dat afgestraft zal worden.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.